Tuk-Tam-Fond.jpg
 

"Тук-Там"

Тук-Там е сдружение на българите с опит и образование в чужбина. Вярваме в България и я правим още по-добро място, от тук или там, заедно. От 2008 г. насам създаваме и поддържаме общност от инициативни, вдъхновяващи и можещи българи с опит от цял свят, като организираме проекти и събития със социална, образователна и професионална насоченост в България и чужбина. Дейността е ориентирана в три направления:

  • Насърчаваме млади студенти и ученици в България да придобият опит в чужбина и да го използват за България, като им предоставяме информация и възможности за обучение зад граница.
  • Развиваме общности от студенти и професионалисти зад граница, които са ангажирани с България, като промотират нашата култура и традиции, инвестират в България или се информират чрез нас за възможностите за реализация и прилагане на знанията от чужбина обратно в родината.
  • Създаваме социална среда за студенти и професионалисти, които са се завърнали в България, като им помагаме да се адаптират и изградят социална и професионална среда, помагаме им да открият своята кариера в България и ги мотивираме да останат.

Повече информация за нас и проектите ни можете да прочетете тук.

 
 
 

Алумни

 
 
 
zaprianov_atanas.png

Атанас Запрянов

Атанас завършва Немската през 2002 година. Следва успешно Управление на печатни медии в Щутгарт. След станции като консултант, контролинг в МСП и магистратура по икономика, от 2011 година Атанас се потапя в света на дигиталните технологии. Работи за успешни немски стартъпи като DaWanda и ReBuy. В момента стартира собствена компания в България заедно със свои съученици от Немската.